Avoimet työpaikat

Keliber on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa muun muassa sähköautojen akuissa käytettävää litiumhydroksidia kasvavan akkumarkkinan tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista tuottava yhtiö.

Toimintamme edistää liikenteen sähköistymistä, millä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Kestävä kehitys ja turvallisuus ovat myös kaiken oman toimintamme lähtökohta. Sitoudumme pitämään toimintamme vaikutukset ympäristöön mahdollisimman pieninä käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti. Keliberin keskeisiä arvoja ovat innovatiivisuus, kehittyminen ja kehittymisen halu sekä avoimuus ja rehellisyys.

Haluatko osaksi ainutlaatuista menestystarinaa? Sinulla on nyt mahdollisuus olla mukana rakentamassa Suomeen uutta kansainvälistä kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiötä.

Haemme nyt joukkoomme

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

joka vastaa yhtiön henkilöstöasioista ja niiden kehittämisestä.

Haku tehtävään on päättynyt ja hakuprosessi on meneillään. Lisätietoja henkilöstöjohtajan tehtävästä antaa Hannu Hautala, puh. 040 712 2432, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

PROJEKTIN TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

joka toimii asiantuntijana työsuojeluun ja turvallisuuteen liittyvissä asioissa, sekä varmistaa terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien seikkojen huomioon ottamisen projektin valmistelu-, suunnittelu-, rakennus- ja toteutusvaiheessa.

Haku tehtävään on päättynyt ja hakuprosessi on meneillään. Lisätietoja turvallisuuspäällikön tehtävästä antaa Sirpa Olaussen, puh. 040 044 6268 Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet tai Heikki Pekkarinen puh. 040 029 3682, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

YMPÄRISTÖINSINÖÖRIÄ

joka toimii asiantuntijana ympäristöasioissa ja varmistaa niiden huomioon ottamisen projektin valmistelu- ja toteutusvaiheessa.

Haku tehtävään on päättynyt ja hakuprosessi on meneillään. Lisätietoja ympäristöpäällikön tehtävästä antaa Kari Wiikinkoski, puh. 050 375 3204 Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

VIESTINTÄJOHTAJAA

joka vastaa yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja näiden kehittämisestä. Yksi Keliberin arvoista on avoimuus, jonka mukaan viestimme toiminnastamme niin omassa organisaatiossamme kuin kaikille sidosryhmillekin.

Haku tehtävään on päättynyt ja hakuprosessi on meneillään. Lisätietoja viestintäjohtajan tehtävästä antaa Hannu Hautala, puh. 040 712 2432, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

RIKASTAMON PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

joka osallistuu rikastamon menetelmien suunnitteluun jo prosessin suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa, sekä myöhemmin laitoksen ollessa toiminnassa, toiminnan edelleen kehittämiseen.

Haku tehtävään on päättynyt ja hakuprosessi on meneillään. Lisätietoja rikastamon prosessi-insinöörin tehtävästä antaa Ville Vähäkangas, puh. 044 325 8175, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

ja PROJEKTIASSISTENTTIA

Lisätietoja projektiassistentin tehtävästä antaa Asko Saastamoinen puh. 040 706 5243, asko.saastamoinen@keliber.fi.

Wiseo ja Keliber etsivät yhdessä
CONTROLLERIA

joka työskentelee käytännön tasolla ja ajallisesti yhtä paljon sekä Wiseolla että Keliberillä. Työsopimus ja työsuhde syntyy Wiseon kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Controllerin työnkuva liittyy vahvasti taloushallintoon ja erityisesti sen kehittämiseen molemmissa yhtiöissä.

Haku Controllerin tehtävään on päättynyt ja hakuprosessi on meneillään. Lisätietoa Controllerin tehtävästä antaa Niklas Jansson puh. 040 648 2933, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

Tietosuojaseloste, työhakemukset